Consult

IMG_3415

Een consult is helemaal op maat voor jou en je kindje. Op het moment dat je je bij mij aanmeld voor een draagconsult ontvang je een inschrijfformulier waarop je je persoonlijke gegevens en draagvraag invult. Hierna maken we een afspraak.  Soms blijkt tijdens een consult dat een bepaalde knooptechniek voor jullie niet werkt. Het mooie van een consult is dat we dan ter plaatsen kunnen kijken of een andere knooptechniek beter bij jullie past.

Een basis draagconsult kost € 50,- en duurt ongeveer 90 minuten. Tijdens het consult leer ik je 1 knooptechniek stap voor stap aan. We oefenen het knopen met een speciale draagpop. Ik heb verschillende doeken om mee te oefenen, maar je mag ook je eigen doek mee brengen.

Heb je al wat ervaring met knopen, maar loop je tegen bepaalde dingen aan, of wil je je techniek verbeteren, dan kan ik tijdens een kort draagconsult met je mee kijken en je de nodige tips en tricks geven. Een kort consult duur 45 minuten en kost €30,-

Wil je samen met je partner of een vriendin leren dragen, dan kan dit tijdens een duo consult. Dit consult duur ongeveer 90 minuten en kost €70,-. Tijdens dit consult is er voor jullie allebei een speciale draagpop aanwezig om mee te oefenen.

Het is fijn als er iemand is die tijdens het draagconsult op je kindje kan passen tijdens het oefenen met knopen met de pop. Zo kunnen we alle tijd gebruiken om rustig te leren knopen.